Austrotherm

austrotherm

KVALITETNA IZOLACIJA OD TEMELJA DO TAVANA

Austrothermova izolacija zidova perfektno štiti od gubitka toplote i povećanih energetskih troškova. Ovde ćete naći mnogobrojne mogućnosti primena.

Primena Austrothermovih TOP® izolacionih ploča omogućava odličnu termoizolaciju kod podrumskih zidova, ali isto tako i u mehanički visoko opterećenim područjima, kao napr. ispod podrumskih podova. Da bi se zgrada zaštitila od hladnoće, Austrothermom TOP® nanosi se termička izolacija najbolje odmah tamo, gde je kontakt sa hladnim tlom najveći: kod fundamenta (temelja). Neizolovane međutavanice su odgovorne za visoke gubitke toplote, kao i za neprijatan osećaj da se pojedine prostorije teško zagrevaju.
Upravo na području ravnog krova Austrotherm TOP®, odnosno Austrotherm XPS® nude veliki broj mogućnosti primena. U strmom krovu perfektna toplotna izolacija brine o ubobnoj klimi stanovanja u prostorijama koje se nalaze ispod tog krova. Austrothermova ploča UNIPLATTE® je nepromočiva, termoizolaciono je stabilna i posebno pogodna kao podloga za postavljanje pločica u postupku tankog sloja. Austrothermovi EPS® KROJEVI omogućavaju individualno oblikovanje.

Austrotherm Wellness su individualni i standardizovani bazni elementi za brzu i jednostavnu izradu “svetova vitalnosti” (tuševa, kada, ležaljki itd), kao i ukrasa enterijera. Proizvode se od skupocenih, obloženih izolacionih materijala.

više: www.austrotherm.com